, ,

Sund, lækker og nem aftensmad – ja tak!

Dette er IKKE et sponsoreret indlæg.

Jeg elsker at lave mad, men i en lang periode har jeg følt mig meget uinspireret, når det kommer til aftensmaden, og jeg har været lidt træt af, at det altid er de samme velkendte børneretter, man kører rundt i uge efter uge.

Vi besluttede os derfor at prøve en “Børnefamiliekasse” fra Aarstiderne, så vi kunne overlade planlægningen af menuen til nogle andre og på den måde blive inspireret til at prøve nogle nye retter af eller prøve at lave de velkendte retter på andre måder 😊

Jeg havde absolut ingen forventninger til måltidskassen overhovedet, så jeg blev godt nok noget overrasket, da jeg åbnede måltidskassen og så hvor lækre råvarer, der var med – en masse økologiske lækre grøntsager, økologiske mejeriprodukter og økologisk kød – Ja, det hele er faktisk stort set økologisk 😊

Man får næsten alle varer med i måltidskassen – selv karrykrydderiet var med 😃  Der er dog lidt varer, man selv skal sørge for at have hjemme såsom salt, peber, olie, mel og andre basisvarer, men det har man jo som oftest allerede i køkkenskabene.

Vi har valgt at modtage Børnefamiliekassen til 3 personer med mad til 4 dage, hvilket koster 618 kr.

Menuen i denne uge har stået på:

Fish and chips med ærtedip

Tortillawraps med majskolber

Kylling i karry med ris

Æggekage med bacon

Jeg var lidt bekymret for, om retterne ville være “sunde” nok, da det jo er en børnefamiliekasse, men den bekymring var ihvertfald unødvendig for retterne er sunde, lækre og der er mer’ end rigeligt med grøntsager til både store og små.

Vi er faktisk så begejstret for måltidskassen fra Aarstiderne, at vi også har bestilt en måltidskasse til næste uge, hvor vi alle 5 er hjemme. Når man er 5 personer, kan man dog kun vælge mad til 3 dage, men det gør ikke så meget, da Lucas også har en maddag, hvor han skal prøve at lave det, han har lært i hjemkundskab.

En børnefamiliekasse til 5 personer med mad til tre dage koster 681 kr. Det synes jeg er en meget rimelig pris for dejlig sund aftensmad lavet med lækre økologiske råvarer og lækre grøntsager.

Vi kan virkelig anbefale det til andre, der savner inspiration til aftensmaden i hverdagen – og så gør det altså heller ikke noget, at man slipper for at handle ind og planlægge ugens menú  😄

 

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *