, , ,

Sukkerfri marengs 🤗

Indlægget indeholder affiliatelinks og reklame for min egen virksomhed VICTU.

I fredags havde jeg sidste dag på arbejdet.. Det var en trist dag, men samtidig havde jeg også meget svært ved at forholde mig til, at jeg ikke skal tilbage, og at livet som selvstændig nu for alvor starter.
Det var egentlig først, da jeg kørte hjem derfra, at jeg blev meget trist… Både fordi jeg kommer til at savne mine kollegaer og brugerne, men også fordi jeg pludselig blev meget usikker på mig selv, og om jeg nu også kan få succes med at være selvstændig – noget som jeg jo ellers ikke som sådan har tvivlet på før… Heldigvis har jeg verdens dejligste mand, som fik trøstet mig, og som tror på mig og VICTU, så det gav mig lidt ro i maven ❤

VICTU er navnet på min virksomhed og betyder diæt – altså kostplan. Jeg tilbyder nemlig kostvejledning til kunder, som ønsker at tabe sig. Jeg kører ud hos mine kunder, så kostvejledningen foregår i deres hjem – på den måde er de i vante og trygge rammer. Det er desuden også nemmere at få passet kostvejledningen ind i en travl hverdag, hvor jobbet skal passes, madpakkerne skal smøres og ungerne skal puttes, når den foregår i hjemmet, og særligt når den kan foregå eftermiddag/aften nogle dage.
Derudover er jeg også ved at arbejde på VICTU-kids, som er støtte til børn/familier, som gerne vil eller har brug for at lære sundere kostvaner.

Det hele bliver ihvertfald meget spændende, og jeg er så glad for, at jeg endelig har tid til at lægge min fulde energi i VICTU.

Nå, men nok om det – her får du en super lækker opskrift på sukkerfri marengs 🤗

Du kan bruge dem i desserter, på din nicecream eller sågar på din morgenmad med skyr sukkerfri lemoncurd – hvem siger, man ikke må spise noget, der minder om dessert til morgenmad 🙂 Hvis du ikke har prøvet nicecream før, bliver du simpelthen nødt til at prøve det – det er SÅ lækkert, og du finder opskriften her: Opskrift på nicecream

Minimarengs – 9 stk.

Tænd ovnen på 180 grader med en bageplade i ovnen.

3 æggehvider

150 g Sukrin Melis

2 tsk. Fiber Sirup Clear

1 1/4 tsk. majsmel

1 tsk. citronsaft

Pisk hviderne indtil de begynder at stivne. Kom sukrin melis i én skefuld ad gangen. Når al melis er kommet i, kommes 2 tsk. fiber sirup clear i, til marengsen bliver stiv og glinsende. Hæld majsmel ud over marengsen og kom citronsaft i. Vend det forsigtigt rundt i marengsen med en spatel.

Kom en lille klat marengs på hvert hjørne af et stykke bagepapir og læg det nedad på den varme bageplade (for at du nemmere kan arbejde med marengsen på bagepapiret).
Lav 9 små runde klatter marengs på bagepapiret, og kom bagepladen i bunden af ovnen – skru straks ovnen ned på 130 grader. Efter 30 min. skruer du ned på 100 grader, og bager marengsen yderligere i 20 min. Åben ovnen på klem, og lad marengsene køle helt af i ovnen, inden du tager dem ud.

1 minimarengs = 10 kcal

Velbekomme 😄

 

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *