, ,

Sukkerfri lemoncurd 😋🍋

Indlægget indeholder affiliatelinks. 

Jeg ELSKER lemoncurd, men der er rigtig meget sukker i en “rigtig” lemoncurd, så derfor gav jeg mig idag i kast med at lave en sukkerfri version – og wow, siger jeg bare! Den smager SÅ lækkert. Jeg kan slet ikke smage, at den er lavet med sødemidler i stedet for almindelig sukker.

Lemoncurd kan bruges som topping på f.eks. vaniljeskyr, nicecream eller du kan smøre den på en nybagt bolle – ja, det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser 😊

Jeg har brugt Sukrin Gold og Perfect sød i denne opskrift. Jeg er faktisk ret begejstret for Sukrin Gold, som nok afspejler sig i mange af mine opskrifter 😄 Jeg har f.eks. brugt det til at lave denne havregrynsknas, som jeg ofte bruger som topping på min morgenmad.

Sukrin Gold er en sukkerfri erstatning for brun farin med meget få kalorier, og jeg synes, det er det bedste alternativ til almindelig sukker og har, efter min mening, den bedste smag, og derfor anvender jeg den ofte i mine opskrifter.

I denne opskrift, har jeg kombineret Sukrin Gold med Perfect Sød, hvilket har fungeret super godt!

Sukkerfri Lemoncurd

2 æg

2 æggeblommer

100 g smør i tern (stuetemperatur)

55 g Sukrin Gold

2 1/2 tsk. Perfect Sød, Easis

Saften fra 2 citroner 

Alle ingredienser piskes sammen i en gryde og opvarmes ved middelvarme, mens du rører konstant. Tag indimellem gryden af blusset – den må IKKE koge. Fortsæt med at røre til den tykner (efter 5-7 min.).
Når konsistensen er rigtig, hældes lemoncurden i et glas og sættes på køl, hvor den kan holde sig ca. to uger.

Jeg håber, at I kan bruge opskriften og bliver ligeså vild med den som mig 😊

35 g = 100 kcal

Velbekomme 🤗

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *