, , , ,

Rødbedefrikadeller – lækker opskrift til en kødfri dag!

Rødbedefrikadeller

Rødbedefrikadeller er ikke kun til vegetarer, for vegetardage begynder mere og mere at vinde indpas på også “kødspisende” danskere.

Hjemme hos os, har vi også kødfri dage, og jeg elsker vegetarfrikadeller.

Idag får I en opskrift på Rødebedefrikadeller, som smager rigtig lækkert – de kan krydres, som man har lyst, men jeg kan godt lide dem helt enkle, og derfor er de her bare krydret med salt og peber.

Rødbedefrikadeller, 20 stk.

3-4 fint revet rå rødbeder (480 g)

1 hakket løg

3 æg

2 dl. mel

Salt og peber

Olie til stegning

Rør alle ingredienser sammen og steg rødbedefrikadellerne på en pande i olie. Der bliver ca. 20 stk. ud af portionen.

1 rødbedefrikadelle = 50 kcal

Vi har haft efterårsferie, og den er blevet brugt på gåtur i skoven i det skønne vejr, skære halloween-græskar, restaurantbesøg med min mand, svoger og svigerinde, og så har vi været i sommerhus i Blåvand siden torsdag, hvor den har stået på afslapning og hygge. Dejlig ferie med familien 🙂

VICTU by Sara

Rødbedefrikadeller

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *