Cookie og privatlivspolitik

Min webstedsadresse er: https://victu.dk.

Introduktion
Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at
indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Google Analytics.  GA-cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. 

Markedsførings-cookies

Facebook Pixels: Jeg  anvender Facebook Pixels til identifikation af websitebrugere med henblik på evt. markedsføring af facebookopslag.

Spoton Marketing: Jeg  anvender Spoton Marketing til identifikation af websitebrugere med henblik på at få information om de bruger, der bruger min hjemmeside.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Sikkerhed

Defender Pro: Defender Pro er et tredjepart sikkerheds- og firewall plugin, som jeg bruger til at beskytte mit website mod hacker-angreb. Med Defender Pro opretter og gemmer jeg en aktivitetslog, der registrerer IP-adresse, Brugernavn, e-mailadresse og sporer brugeraktivitet (som når en bruger fremsætter en kommentar). Information vil blive opbevaret lokalt i 30 dage.

Akismet: Med Akismet plugin indsamler jeg oplysninger om besøgende, der kommenterer, for at bekæmpe spam. De oplysninger, jeg indsamler, indeholder den kommenterende IP-adresse og de oplysninger, der leveres direkte af den kommenterende, f.eks. navn, brugernavn, e-mail adresse, hjemmeside-url og selve kommentaren.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). .

Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • tilmelder dig mit nyhedsbrev (se mere i afsnittet om nyhedsbrev)
  • kommenterer på mine opskrifter
  • skriver til mig via kontakformularen.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamler jeg og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysniger opbevares i 24 måneder.

Beskeder sendt via hjemmesidens kontaktformularer sendes krypteret via SSL.

Nyhedsbrev

Jeg bruger MailChimp til udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et Amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit nyhedsbrevabonnement ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage. 

Databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og MailChimp

Ved at abonnere på mit nyhedsbrev, erklærer du, at du accepterer at modtage nyhedsbrevet og de betingelser, der er beskrevet nedenfor.

Indholdet af nyhedsbrevet

Jeg sender kun nyhedsbreve, e-mails og anden elektronisk kommunikation med salgsfremmende oplysninger (herefter “nyhedsbrevet”), hvis modtagere har givet sit samtykke.
Abonnementsprocessen – dobbelt opt-in og opbevaring af oplysninger
Tilmelding til mit nyhedsbrev kræver “double opt-in” proces. Det betyder, at du efter registrering modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrerer sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så jeg kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

Distributionstjenesteudbyderen MailChimp

Nyhedsbrevet er distribueret af “MailChimp”, en e-mailtjeneste, der tilhører den amerikanske udbyder Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Oplysningerne om mine nyhedsbrevmodtagere, nemlig fornavn og e-mailadresse og alle andre data, der er beskrevet i denne meddelelse, gemmes på MailChimp-serverne i USA.

MailChimp bruger disse oplysninger til at distribuere og evaluere nyhedsbrevet på mine vegne. Ifølge MailChimp kan systemet desuden bruge disse data til at optimere eller forbedre sine egne tjenester, f.eks. teknisk optimering af distribution og nyhedsbrevets præsentation eller til kommercielle formål som f.eks. at bestemme, hvilke lande modtagerne kommer fra. MailChimp bruger imidlertid ikke dataene fra vores nyhedsbrevmodtagere til at kontakte dem direkte eller videresende dem til tredjepart.

MailChimp er certificeret i henhold til den amerikanske databeskyttelsesaftale “Privacy Shield” og binder sig derfor til at overholde EU’s databeskyttelsesbestemmelser. Derudover har jeg underskrevet en “Data-Processing-Agreement” med MailChimp. Ved at underskrive denne aftale er MailChimp forpligtet til: at beskytte dataene fra mine brugere for at behandle dataene på mine vegne og i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne (f.eks. GDPR-forpligtelser med virkning fra den 25. maj 2018) og navnlig ikke at videregive abonnenternes data til tredjepart. For reglerne om beskyttelse af MailChimp, se https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Tilmeldelsesdata

Du skal kun oplyse dit fornavn og din e-mailadresse for at kunne abonnere på nyhedsbrevet. Fornavnet bruges kun til at personliggøre nyhedsbrevet.

Jeg overfører aldrig dine data til tredjepart.

Statistik og analyse

Når du åbner nyhedsbrevet, indsamles oplysninger som f.eks. IP-adresse, browseren og din e-mail-klient. MailChimp bruger de indsamlede data på denne måde til tekniske forbedringer af tjenesterne.

Til statistisk analyseformål registreres det også, om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for mig at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

Online hentning og datahåndtering

Mit nyhedsbrev indeholder et link, som modtagere kan bruge til at hente nyhedsbrevet online f.eks. i tilfælde af at indhold ikke kan vises i e-mail-programmet). Derudover kan nyhedsbrevmodtagere til enhver tid ændre deres data (foranavn og e-mailadresse). Yderligere kan MailChimps ‘privatlivspolitik kun hentes fra MailChimp webstedet på https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Bemærk, at cookies bruges på hjemmesider, der tilhører MailChimp, hvilket betyder, at personoplysninger behandles af MailChimp, dets partnere og de udbydere af tjenesteudbydere (f.eks. Google Analytics). Jeg har ingen indflydelse på sådan dataindsamling. Yderligere oplysninger finder du i Privacy Policy for MailChimp på https://mailchimp.com/legal/privacy/. For opt-out muligheder vedrørende dataindsamling til reklame formål, se det amerikanske websted http://www.aboutads.info/choices/ or EU-webstedet http://www.youronlinechoices.com/.

Afmelding og tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til disse databeskyttelsesoplysninger om nyhedsbrevet og MailChimp, hvilket annullerer dit abonnement på mit nyhedsbrev.

Dette annullerer også dit samtykke til distribution via MailChimp og statistiske analyser. Det er desværre ikke muligt at tilbagekalde tilladelse til statistisk dataindsamling, mens du abonnerer.

Hvert nyhedsbrev indeholder i slutningen et link til afmelding af nyhedsbrevet, der giver dig mulighed for at afmelde dig (tilbagetrække samtykke. 

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@victu.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

VICTU
Fyrrevang 22
2640 Hedehusene
Telefon: 51903715
Email: kontakt@victu.dk