, ,

Lækkert tilbehør – stegt spidskål!

Synes du også, det kan være svært at finde på nogle lækre grøntsager eller spændende salater, du kan servere til maden? Ofte bliver grøntsagerne ikke rigtig spist, fordi man ofte ender ud med den sædvanlige “tomater og agurker” salat, som man kun spiser, fordi vi ved, at det er sundt for os.

Jeg er helt vild med spidskål og spiser det i alle mulige afskygninger, men her får du en opskrift på stegt spidskål ☺ Det smager simpelthen så lækkert og kan serveres til kød eller fisk.

Prøv det – jeg er sikker på, du ikke bliver skuffet!

Smørstegt spidskål til 4 personer:

1 spidskål

1 spsk. smør (måske lidt mere undervejs)

Citronsaft (bedst fra en rigtig citron)

Salt og peber

Spidskålet skæres i kvarte MED stokken, så den ikke falder fra hinanden (ligesom min gjorde 🙄☺).

Smørret smeltes på panden ved middelvarme, og spidskålene lægges på. Når den har taget farve vendes den – alle 3 sider skal være mørke/brune.

De skal have ca. 15-20 min. De skal ikke være helt rå indeni, men de må gerne have lidt bid.

Når du tager spidskålene af, kommer du lidt salt og peber på og presser lidt citronsaft ud over.

Jeg håber, I synes, det er ligeså lækkert, som jeg synes 😋

Velbekomme 🤗

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *