fbpx

Hej, jeg hedder Sara og jeg er din kostvejleder…

Jeg er certificeret kostvejleder og har speciale i børn og overvægt.

Jeg har siden min ungdom kæmpet med vægtproblemer og på baggrund af min egen vægthistorie, brænder jeg for at hjælpe børn og voksne med at opnå et varigt vægttab og vinde kampen over vægten.

Men kan man være kostvejleder, når man selv har været overvægtig?

JA! Jeg ser det som en styrke, fordi jeg kan relatere til de følelser og tanker, man kæmper med, når man er overvægtig. Jeg har selv været overvægtig og har prøvet alverdens slankekure, men i bund og grund handler et VARIGT vægttab om, at omlægge sin kost og ændre sine tankemønstre.

Jeg tror på, at vi sammen kan vinde over vægten!

Jeg ser frem til at møde dig og støtte dig på din vægttabsrejse.

Vil du også vinde over vægten?

Få kostvejledning hvor og hvornår du ønsker det!

Du får kostvejledning hjemme i dine trygge rammer og kan passe din kostvejledning eller vejning ind om eftermiddagen eller aftenen, når dine børn er puttet og madpakkerne er smurt.
Du behøves ikke bruge en fridag på det, da VICTU tilbyder kundevenlige tider – det kan endda foregå på din arbejdsplads, hvis det er nemmere for dig – VICTU kommer til dig.

Du får en kostvejleder, der er engageret og har et brændende ønske om at hjælpe dig i kampen mod kiloene. Med kostvejledning fra VICTU, får du en kostplan, der er tilpasset dine ønsker og behov, og du lærer, hvordan du kan sammensætte din mad uden at lide afsavn.

Bestil din første konsultation idag og fortæl om dine ønsker og drømme for fremtiden, så vi sammen kan finde den rette vægttabsplan for dig.

Vind over vægten med VICTU