Om mig

Jeg hedder Sara Falk Jørgensen og jeg er uddannet kostvejleder og Sensekonsulent, men er også uddannet pædagog. I 2018 sagde jeg dog farvel til pædagogfaget for at lægge al min energi i at støtte andre under deres vægttabsforløb. Min passion for at støtte andre på deres vægttabsrejse udspringer sig egentlig af min egen vægttabshistorie.

Jeg har gennem hele min ungdom og en stor del af mit voksenliv kæmpet med min vægt. Jeg har været på alle tænkelige kure, men det har været rigtig svært for mig at holde vægten efterfølgende, fordi jeg jo egentlig reelt ikke havde lært noget om min krop, sult og mæthed. Desuden var mit forhold til mad enten meget restriktivt eller også overspiste jeg – efterfulgt af dårlig samvittighed og skamfølelse.

Da jeg opdagede Sense, var det en stor åbenbaring for mig – det er nemt at passe ind i hverdagen, intet er forbudt og der er ingen regler! Kun nogle simple guidelines, som hjælper hver enkelt med at finde deres helt egen vej til et bedre forhold til mad. Og en bonus er, at man taber sig undervejs på rejsen.

Med et forløb hos mig får du en dedikeret kostevejleder og Sensekonsulent, hvor du kan føle dig fuldstændig tryg og som støtter dig på rejsen mod et bedre forhold til mad. Du får ikke et quickfix men derimod støtte og guidelines til at slippe kurmentaliteten, mens du taber dig i dit rette tempo uden sult og afsavn.

Men kan man være kostvejleder, når man selv har kæmpet med overvægt?

JA! Jeg ser det som en kæmpe styrke, fordi jeg selv har været igennem et vægttabsforløb.

Jeg kan relatere til de følelser og tanker, man kæmper med, når man er overvægtig.

Jeg ved hvor svært det er, at bede om hjælp til sit vægttab, og hvor grænseoverskridende det er, at skulle blotte sig over for en fremmed – nemlig at skulle stille sig op på vægten.

Men jeg lover dig, at du kan føle dig fuldstændig tryg hos mig – jeg har fuld forståelse for den situation du er i, og blot det at du tør bede om hjælp, skal du være stolt af!

Hos mig får du masser af støtte, forståelse og motivation til at vinde over vægten, så den ikke længere skal være styrende for dit liv og din trivsel!

Før

Efter