fbpx

Skal du vælge mig!

Først og fremmest vil jeg sige velkommen til min hjemmeside, og tak for din tid.

Min passion er at støtte og hjælpe dig på din vægttabsrejse. Det er det jeg elsker at lave og som giver mig glæde og energi!

Jeg hedder Sara, og jeg om nogen kender til de følelser, du sidder med.

Jeg har gennem hele min ungdom og en stor del af mit voksenliv kæmpet med min vægt.

Jeg var ikke glad for mit ydre, og jeg følte ikke, at det afpsejlede mit indre.
Jeg var indelukket og ked af det, og jeg havde mange nederlag med slankekure, som ikke lykkedes for mig.

En dag gik det op for mig, at det hele handlede om kalorier! Så skete der endelig noget for mig, og vægten gik nedad.

Men men men, jeg kæmpede stadig med, at jeg enten var meget restriktiv og skulle veje alting for ellers følte jeg, at jeg gjorde noget forkert og ikke ville tabe mig = så kan det også være lige meget = overspisning.
Derfor handler rejsen også om, at få skabt et mere normalt forhold til mad, hvor intet er “rigtigt” eller “forkert”, men hvor man spiser det, man har lyst til, når man er sulten og stopper, når man er mæt.

Det har defor også været vigtigt for mig at lave et konkret og simpelt redskab, som gør det nemt at gå ned i vægt og holde vægten bagefter – helt uden restriktioner og at tælle kalorier. Mit redskab skal ses som en støtte og guide til at sammensætte kosten, men ikke som et rigidt og firkantet redskab.
Det skal passe til dig og din hverdag, og derfor skal det være fleksibelt.

Du kan faktisk prøve VICTU Modellen af for 0 kr., inden du vælger at investere i et forløb hos mig. Du skal bare tilmelde dig mit nyhedsbrev, så får du tilsendt et link til din pdf. Med nyhedsbrevet vil du også modtage lækre opskrifter og fede tilbud.

Men kan man være kostvejleder, når man selv har kæmpet med overvægt?

JA! Jeg ser det som en kæmpe styrke, fordi jeg selv har været igennem et vægttabsforløb.

Jeg kan relatere til de følelser og tanker, man kæmper med, når man er overvægtig.

Jeg ved hvor svært det er, at bede om hjælp til sit vægttab, og hvor grænseoverskridende det er, at skulle blotte sig over for en fremmed – nemlig at skulle stille sig op på vægten.

Men jeg lover dig, at du kan føle dig fuldstændig tryg hos mig – jeg har fuld forståelse for den situation du er i, og blot det at du tør bede om hjælp, skal du være stolt af!

Hos mig får du masser af støtte, forståelse og motivation til at vinde over vægten, så den ikke længere skal være styrende for dit liv og din trivsel!

Før

Efter