Min egen vægttabshistorie

Før jeg blev gravid med min søn, havde jeg vedligeholdt min vægt i mange år efter et stort vægttab på 30 kilo, men efter min graviditet, var jeg igen i den situation, at jeg skulle tabe mig 30 kilo.

Jeg har faktisk kæmpet med overvægt siden min ungdom og på baggrund af min egen vægttabs historie, brænder jeg for at hjælpe både børn og voksne med at opnå et varigt vægttab og vinde kampen over vægten.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog, men jeg har altid interesseret mig meget for ernæring og vægttab, og derfor sprang jeg udi at blive kostvejleder, og det fortryder jeg ikke ét sekund!

Jeg brænder virkelig for at støtte mine kunder i deres vægttabsforløb og hjælpe dem med at finde deres egen vej til et sundere og lettere liv.

Men kan man være kostvejleder, når man selv har kæmpet med overvægt?

JA! Jeg ser det som en kæmpe styrke, fordi jeg selv har været igennem et vægttabsforløb.

Jeg kan relatere til de følelser og tanker, man kæmper med, når man er overvægtig.

Jeg ved hvor svært det er, at bede om hjælp til sit vægttab, og hvor grænseoverskridende det er, at skulle blotte sig over for en fremmed – nemlig at skulle stille sig op på vægten.

Men jeg lover dig, at du kan føle dig fuldstændig tryg hos mig – jeg har fuld forståelse for den situation du er i, og blot det at du tør bede om hjælp, skal du være stolt af!

Hos mig får du masser af støtte, forståelse og motivation til at vinde over vægten, så den ikke længere skal være styrende for dit liv og din trivsel!

Før

Efter