fbpx

Onlineforløb

Hvis du ikke bor i nærheden eller har mulighed for et personligt forløb, er et onlineforløb måske det rette valg for dig.

Du vælger selv, om du vil have et telefonisk forløb, eller om det skal være over mail.

Du skal huske at veje dig hjemme om morgenen på dagen for vores samtale, og jeg sørger for at sende “Sensebogen” og andet materiale med posten til dig.

Når du vælger et onlineforløb har jeg brug for nogle informationer om dig, og derfor bedes du efter bestilling udfylde et spørgeskema til mig.

Skemaet finder du her.

OBS.: Skemaet sendes automatisk til mig, når du trykker “send”.

Spis dig slank med helt almindelig mad

Er du af den opfattelse at kostomlægning er besværligt, dyrt og kræver en masse underlige varer, der er svære at få fat i? At du skal lave noget helt andet mad til dig selv end resten af familien fordi din oplevelse er, at vægttab ikke hænger sammen med resten af familiens mad?

Så vil jeg starte med at fortælle dig, at du tager fejl! Og gudskelov for det 🙂

Du kan sagtens spise den mad, som du plejer – du får blot et redskab til, hvordan du kan fordele maden, så du får et stabilt blodsukker, føler dig mæt og så vil du også være i kalorieunderskud og dermed vil vægten også gå nedad.

Det kan være, at der skal indtages flere grøntsager og mindre stivelse end tidligere, men du behøves absolut ikke at lave særmad til dig selv.

Hvis du dog alligevel synes, at det er fedt at blive inspireret til nye retter og godt kan lide at følge en kostplan, skal du vide, at du får masser af opskrifter med, når du køber et forløb, og du får desuden også en kostplan til 14 dage, så det er nemt at gå igang.