Kostvejledning

Jeg tilbyder personlige forløb og onlineforløb til dig, der ønsker et varigt vægttab.

Vil du gerne opnå et sundere forhold til mad og gå ned i vægt uden restriktioner og afsavn?

Så er du kommet til det helt rette sted!

Jeg tager udgangspunkt i Sensekost, fordi det er simpelt og enkelt og dermed rigtig nemt at tilpasse din hverdag. Du spiser, hvad du plejer og hvad du kan lide, måske blot i nogle andre mængder.

Med et forløb hos mig får du en dedikeret kostvejleder og Sensekonsulent, hvor du kan føle dig fuldstændig tryg og som støtter dig på rejsen mod et bedre forhold til mad.

Du får ikke et quickfix men derimod støtte og guidelines til at slippe kurmentaliteten, mens du taber dig i dit rette tempo uden sult og afsavn.

Det skal være så nemt for dig som muligt, for jeg tror, at vejen til et varigt vægttab indebærer, at det også er realistisk, at leve efter, når kiloene er tabt – og her hjælper det altså ikke med restriktioner, og mad vi ikke plejer at spise.

VICTU støtter og motiverer dig på din vægttabsrejse!

VICTU er din vej til et varigt vægttab!

Når vi har vores første konsultation, snakker vi om, hvad du plejer at spise, hvad dine ønsker for vægttab er, og du får lavet en kropsanalyse.
Du får udleveret en Sensebog med opskrifter og kostdagbog og får mine måltidsforlag/opskrifter.

Vi taler om, hvad dine ønsker for vægttab er og hvad du kan forvente.

Jeg tilbyder udekørende personlig kostvejledning hjemme hos dig i dine vante og trygge rammer, men hvis du ønsker at kostvejledningen skal foregå hos mig i Hedehusene, er dette også en mulighed.
Den udekørende kostvejledning er blot for at skabe tryghed for dig og skabe mulighed for, at den kan passes ind i en travl hverdag med mange gøremål.