Kostvejledning

Jeg tilbyder personlige forløb, onlineforløb samt VICTU Basisplaner.

Når du vælger et vægttabsforløb hos mig, får du personlig kostvejledning og en kostplan, der er tilpasset din hverdag uanset om du vælger personligt forløb eller online forløb. Du kan se forskellen på personligt forløb og online forløb under priser.

Selvom du f.eks. har en familie, der ikke nødvendigvis behøves at tabe sig, behøves du altså ikke lave særkost til dig selv.

Du skal heller ikke at bruge oceaner af penge på indkøb af specialvarer.
Jeg laver nemlig en kostplan til dig, som passer ind i din dagligdag, og som indeholder den mad, du plejer at spise.
Det skal være så nemt for dig som muligt, for jeg tror, at vejen til et varigt vægttab indebærer, at det også er realistisk, at leve efter, når kiloene er tabt – og her hjælper det altså ikke med restriktioner, og mad vi ikke plejer at spise.

Jeg ved, at kostvejledning kan være en bekostelig affære, men at den motivation det giver, at have månedlige opfølgningsamtaler er utrolig værdiful, og derfor tilbyder jeg ratebetaling ved personlige forløb, så de fleste føler, at de kan være med.

VICTU støtter og motiverer dig på din vægttabsrejse!

VICTU er din vej til et varigt vægttab!

Når vi har vores første konsultation, snakker vi om, hvad du plejer at spise, hvad dine ønsker for vægttab er, og jeg udarbejder din kalorieprofil.
På baggrund af vores samtale, laver jeg en kostplan, som er tilpasset netop dine behov, så du får den mad, du kan lide at spise, og som sikrer dig et stabilt vægttab. Det betyder, at der kan være lidt ventetid på kostplanen, men det er vigtigt, at den er lavet helt specielt til dig. Du kan dog gå igang med det samme, med de redskaber du får med, hvor du selv kan sammensætte din mad.

Jeg tilbyder udekørende personlig kostvejledning hjemme hos dig i dine vante og trygge rammer, men hvis du ønsker at kostvejledningen skal foregå hos mig i Hedehusene, er dette også en mulighed.
Den udekørende kostvejledning er blot for at skabe tryghed for dig og skabe mulighed for, at den kan passes ind i en travl hverdag med mange gøremål.